Pegasus
Museum

Lid worden van het museum

U kunt lid worden van het Museum door dit formulier in te vullen en 15 euro te storten op rekeningnummer BE33 0001 7103 5046 van de vzw Pegasus Museum.

Een museum gewijd aan de geschiedenis van het 1ste Belgische Parabataljon.

Drijvende kracht achter het Museum is de v.z.w. Pegasus Museum. Deze organisatie bestaat uit mensen die zich vrijwillig inzetten voor het onderhoud en de uitbreiding van het Museum. Deze mensen verzorgen niet alleen de inhoud van het Museum maar verzorgen ook de rondleidingen enz.

U kunt op ieder moment lid worden van het Pegasus Museum. Lid worden van het Pegasus Museum houdt geen verplichtingen in. Met jouw bijdrage zorg je voor inkomsten die de goede werking en kansen ten goede komen. Het museum wordt onderhouden door vrijwilligers, maar er zijn natuurlijk ook kleine onderhoudskosten. Hiervoor rekent men op de contributie van de leden, die op deze manier kunnen bijdragen aan het blijvend in beeld brengen en verder uitbouwen van de geschiedenis van de Parachutisten. Uw lidmaatschap versterkt ook de motivatie van de actieve medewerkers van het Museum. De jaarlijkse contributie is slechts 15 euro, uiteindelijk maar een kleine financiële bijdrage die grote kansen creëert als we dit allemaal doen.